top of page

Beste ondernemer, 

Fijn dat je nadenkt over het duurzamer maken van jouw zaak én dat je de weg gevonden hebt naar het TERTS-project!

 

Wat kan je van ons verwachten?

Het hoofddoel van TERTS is om ondernemers te helpen bij het kiezen van de voor hen juiste (innovatieve) energiemaatregelen om hun zaak energie-efficiënter te maken. Naast het financiële, besparende aspect spelen ook het duurzaamheidseffect en comfortgevoel in de zaak een belangrijke rol, dus ook daar besteden we in ons adviezen aandacht aan. 

 

Maar we weten dat jouw aandacht uiteraard vooral bij het uitbouwen van de zaak zelf ligt, minder bij aspecten als energie en duurzaamheid. We beseffen dat je ook niet altijd de tijd of de juiste kennis hebt om tegenwoordig de bomen door het 'energietechniekenbos' te zien. Daarom helpen we graag om je, op maat van jouw doelgroep, wegwijs te maken in de nieuwste energietechnieken die op de markt komen/zijn.

Hoe doen we dat? Door samen met jou een aantal stappen te doorlopen en je zo meer duidelijkheid te geven over jouw opties! Het advies op onze website is voor alle ondernemers volledig gratis en vrijblijvend. Beslis je om effectief te investeren in de voorgestelde innovatieve energietechnieken, dan kan je via TERTS eventueel ook subsidie krijgen (tot september 2021).

Dus, neem zeker even een kijkje op onze volgende pagina's en doe zelf de test! 

light-bulb-1246043_1920_edited.jpg

STAP 2:

bekijk voor jou de interessantste

  innovatieve technieken *

 subsidieopties *

(+ krijg begeleiding op maat)

bottom of page