top of page
  • TERTS

TERTS-project van start!

Updated: Mar 25, 2019

Het TERTS-project ging officieel van start op 1 oktober 2018 en na een aantal eerste opstartvergaderingen ging het consortium op 29 januari aan de slag met een partnermeeting in Goes (NL) en de eerste GOS-adviescommissie.


Het ochtendprogramma was goed gevuld met een stand van zaken rond de diverse werkpakketten in het project en de demonstratieprojecten.


Zo kregen we een overzicht van de doelgroepen (classificatie) en werd ook de lijst met innovatieve technieken voorgesteld.


Ook de stand van zaken rond alle demonstratieprojecten werd toegelicht: hoever staan de diverse sites met hun demo's.


Binnen de toeleidingstrajecten werden diverse energiescans gedaan bij de sector en ook de monitoring van de demoprojecten (en straks ook de projecten binnen project partner lights) kwamen aan bod.


Ook de rol van de Grensoverschrijdende AdviesCommissie (GOC) wordt duidelijk: zij zullen er o.a. voor instaan dat de subsidies efficiënt worden gebruikt en dat ze bij de juiste doelgroep terecht komen, ze geven input en feedback over de lijst met innovatieve technieken en bepalen mee de voorwaarden voor het subsidieregelement.


Het TERTS-consortium en de Grensoverschrijdende Adviescommissie - 29/01/19 - Goes, NL


37 views0 comments

Comments


bottom of page