top of page
  • TERTS

Uitnodiging: webinar en digitaal interactie-event over ontzorging energienoden tertiaire sector

Updated: Oct 22, 2021

Wil je graag meer te weten komen over manieren om KMO's of MKBs te begeleiden in het maken van keuzes rond energie-efficiëntie en hernieuwbare energie, alsook over hoe je hen wegwijs kan maken in de vele (innovatieve) technieken in deze sector? Schrijf je dan in voor onze informatieve TERTS-webinar en praat na de presentatie met de andere deelnemers in Vlaanderen en Nederland over diverse prangende energiethema's binnen de sector.


We focussen in dit digitale event vooral op de lessons learned uit de TERTS energiescans bij diverse KMO's/MKBs, alsook op de noden en uitdagingen van de sector op het vlak van energie en innovatieve technieken. We nodigen daarom graag alle overkoepelende sectororganisaties, beleidsmedewerkers, steden en gemeentes en andere entititeiten die ondersteuning bieden op het vlak van energie aan zelfstandigen uit, maar ook KMO's/MKBs zelf zijn van harte welkom om mee te volgen.


Op het programma staan o.a. de lessons learned uit de energiescans uitgevoerd binnen het TERTS-project, de noden en uitdagingen op vlak van energie-efficiëntie voor de sector en een blik op de in TERTS toegepaste en opgelijste innovatieve technieken.

De digitale discussietafels zullen zich richten op topics als hoe kunnen gemeentes KMOs/MKBs faciliteren bij hun energievragen, hoe kunnen sectororganisaties over Vlaanderen en Nederland heen elkaar op dit vlak versterken, hoe introduceren we de energietransitie bij de sector in historische binnensteden, etc.


Kom jij ook meeluisteren en debatteren?


Datum: vrijdag 10 december 2021

Uur: 10.00 - 12.00 uur

Platform: Toucan - een paar dagen voor het event wordt aan alle geregistreerden een link naar het digitale event bezorgd

Inschrijven:


Meer info over het TERTS-project: www.terts.org

117 views0 comments

Комментарии


bottom of page