top of page
  • TERTS

Week van Europa in Middelburg met TERTS in spotlight!

Onze TERTS-partner gemeente Middelburg heeft van 18 tot en met 29 november 2019 een ‘Week van Europa’ georganiseerd. De gemeente wilde op een positieve manier Europa en Interreg onder de aandacht brengen van haar inwoners (ruim 50.000).

De afgelopen jaren zijn er in de gemeente Middelburg veel diverse projecten gerealiseerd. Om deze projecten te realiseren, is veel geld nodig. Maar dankzij Europese subsidies zijn deze projecten ondertussen gerealiseerd of zijn ze in uitvoering.

Op 15 panelen was tijdens dit event te lezen welke projecten in de gemeente momenteel worden uitgevoerd, mede dankzij Europese subsidie. Via de panelen en berichten op de gemeentelijke website, sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) en het lokale nieuws bereikte gemeente Middelburg haar inwoners en andere geïnteresseerden.

Ook het project TERTS kwam goed in beeld. Gemeente Middelburg helpt ondernemers met hun energievragen en biedt begeleiding bij het maken van een energiescan, zoekt MKB-partners die willen investeren in nieuwe technologieën voor energie-efficiëntie en monitort de gebruikte innovatietechnieken.
37 views0 comments

Comments


bottom of page